Gestelse Coalitie zoekt nieuwe, enthousiaste leden

SINT-MICHIELSGESTEL – Meningen hebben we allemaal. We vinden overal iets van. Toch lijken die meningen en bevindingen, ondanks alle mooie initiatieven, lang niet altijd dat grote gebouw aan de Theerestraat in Sint-Michielsgestel te bereiken. Lees even verder… de weg is korter dan je denkt!

Waarom zou jij nou lid worden van een politieke partij? De algemene gedachten over de politiek zijn niet altijd even rooskleurig. Sterker nog; genoeg mensen interesseert het maar weinig.
Toch delen we onze mening over ‘Gestelse onderwerpen’ maar al te graag met familie, vrienden en kennissen. Deze meningen komen uitgebreid aan bod bij de kapper, op de markt of in de kantine. Maar deze meningen zijn juist op een andere plek van wezenlijk belang! Deze meningen bereiken de agenda van de raadsvergadering nog lang niet altijd…

Daarom hebben wij jou nodig. Spreek je uit! Deel je mening en ga de dialoog aan over actuele onderwerpen.
Dat is allemaal politiek en wat schiet jij daarmee op? Je hebt helemaal niets met politiek!
Geen probleem. Jouw lidmaatschap moet jou iets opleveren. Een korter lijntje met de Gestelse politiek waardoor jij, in een wisselwerking met de Gestelse Coalitie, geeft en neemt: Je brengt in wat jij belangrijk vindt en neemt de actuele stand van zaken weer mee terug naar de inwoners.
Voel je jezelf aangesproken? Wil je meedenken over onderwerpen als betaalbare woningen, zorg, verkeersveiligheid en een levendig centrum? Heb je een uitgesproken mening die je graag eens de kant op navigeert naar waar er wellicht iets mee kan worden gedaan? We kunnen je versterking hard gebruiken!

We nodigen je van harte uit voor de koffie. Of kom aanstaande zondag 15 december tussen 11.00 en 16.00 uur langs bij onze stand op de Gestelse Winterfair bij de Meander. Vragen? Mail ze naar info@degestelsecoalitie.nl.

Secretaris Bianca Eijkemans-Kivits

Foto's:


0