logo fcdenbosch

17 december 2019

Gratis met de Streekwijzer naar FC Den Bosch-Jong PSV

FC Den Bosch ontvangt vrijdagavond om 20.00 uur de talenten van Jong PSV. Hoewel de meningen over deelname van dergelijke ploegen aan de Keuken Kampioen Divisie verdeeld zijn, is het altijd leuk om jonge jongens van een dergelijke topploeg in de weer te zien. Wie weet zijn er talenten die het Europees gaan maken.

Wil jij wel eens een voetbalwedstrijd zien op betaald niveau? Of ben je al een regelmatige gast in het betaald voetbal maar wil je wel eens voor niks naar FC Den Bosch? Dat kan. Jan en Jan Media, uitgever van onder meer de Rosbode/de Streekwijzer en Weekblad de Brug, heeft drie keer twee kaartjes weg te geven voor de thuiswedstrijd van vrijdag 20.00 uur. Normaal betaal je minimaal 12,50 euro voor een toegangsbewijs. Kinderen tot en met 12 jaar mogen voor niks naar binnen.

Kans maken is heel eenvoudig. Stuur voor vrijdag 20 december 13.00 uur, een mailtje naar lezersactie@janenjanmedia.nl en vermeld daarin je naam, woonplaats en telefoonnummer. Wie weet ben jij de gelukkige. Winnaars krijgen voor 16.00 uur die dag per mail bericht.

FC Den Bosch gaat voor een veilig, gezellig en sfeervol Stadion de Vliert. FC Den Bosch, met heel mijn hart!