Huisdierproducten voor voedselbank

ROSMALEN – Dat Roy van Royalz Pets & Co een hart voor dieren heeft, is bekend in Rosmalen. Zo wilde hij voor kerst weer iets speciaals doen en doneerde afgelopen week kilo’s voedsel en producten voor dieren aan De Voedselbank.

Dit is niet de eerste keer dat Roy doneert aan goede doelen. Zo heeft Roy regelmatig gedoneerd aan knaagdieropvang Maxipaxi op de kruiskamp. En voor RSDR, een stichting die zich inzet voor straathonden en -katten in Bulgarije.
Ook weten mensen Roy te vinden als hun huisdier komt te overlijden. Het overgebleven voedsel en zelfs nieuwe producten, geven ze af in de winkel. ‘Ik kan er zo een label aan plakken en weer verkopen in de winkel, maar zo ben ik niet.’ Dus wordt het weg gegeven aan dieren die het echt nodig hebben.

Foto's:


0