Inzameling levensmiddelen Voedselbank

SINT-MICHIELSGESTEL – De Voedselbank houdt komende zaterdag 14 december twee inzamelingsacties in SInt-Michielsgestel. Van 10.00 uur tot 17.00 uur gebeurt dat bij de plaatselijke Albert Heijn en bij de Jumbo van 09.30 uur tot 16.30 uur. De Voedselbank wil lang houdbare levensmiddelen vergaren.

De ingezamelde producten gaan eerst naar de centrale in Boxtel, waarmee de voedselbank in de gemeente St-Michielsgestel samenwerkt. Vanuit de centrale worden de uitgiftepunten in Boxtel, Haren, St-Oedenrode, Biezenmortel en St-Michielsgestel van levensmiddelenpakketten voorzien, alsmede verse en diepgevroren producten zoals groente en fruit, zuivel, brood en vlees.
Het uitgiftepunt in onze gemeente bevindt zich in De Litserborg in Den Dungen. Iedere donderdagmiddag zorgen vrijwilligers van de Vincentiusvereniging gemeente St-Michielgestel dat de ruim 60 klanten ontvangen worden en levensmiddelen krijgen, al naar gelang de gezinsgrootte, waarmee ze enkele dagen vooruit kunnen. Hopelijk kunt u ook dit jaar weer een of enkele producten doneren, die daartoe al zijn uitgestald op een speciaal rek. Na afrekening kunt u ze overhandigen aan de medewerkers van Vincentius die bij de uitgang van de supermarkt aanwezig zijn. www.vincentiusgestel.nl.

Foto's:


0