05 december 2019

Kerstmarkt Sint Jozefoord bij kaarslicht

NULAND -Op donderdag 12 december organiseert Sint Jozefoord van 16.00-20.00 uur weer een sfeervolle en gezellige kerstmarkt. U bent van harte welkom om te komen kijken, proeven, luisteren en shoppen.

De opbrengst van de eigen verkoop en de verhuur van kraampjes wordt gebruikt voor de aanschaf van een Qwiek.up: een audiovisuele beleving voor cliënten waarbij ze worden meegenomen in hun persoonlijke belevingswereld.

 

 

De Stichting Sint Jozefoord ontvangt wederom keurmerk Beste Werkgever

Voor het zesde jaar op rij is Sint Jozefoord door werknemers gekozen tot Beste Werkgever. Dit betekent dat de Stichting Sint Jozefoord bovengemiddeld hoog scoort voor bevlogenheid, tevredenheid en werkgeverschap. Op bevlogenheid, tevredenheid en werkgeverschap scoort Stichting Sint Jozefoord een 8,4 en op betrokkenheid zelfs een 9,1.

De Stichting Sint Jozefoord
De Stichting Sint Jozefoord is een voormalig Kloosterverzorgingshuis gelegen in de bossen ten oosten van ’s-Hertogenbosch. Er zijn 145 senioren, waaronder 50 zusters in kleinschalige wooneenheden woonachtig. De stichting verzorgt tevens wijkverpleging, huishoudelijk hulp, dagbesteding en maaltijd thuis. De stichting heeft verbondenheid als kernwaarde. Aan de voorzijde van het complex wordt de oude kloostertuin in oude glorie hersteld om te dienen als pleisterplaats voor ouderen uit de omliggende dorpen.

Hoogwaardige zorg
Naast goed werkgeverschap staat de Stichting Sint Jozefoord erom bekend dat zij aan de ouderen die bij haar wonen hoogwaardige zorg biedt. Op Zorgkaart Nederland krijgt zij hiervoor een 8,8. Tevens beschikt zij al sinds 2012 over het Gouden Keurmerk. Dit houdt in dat zij volgens het landelijk kwaliteitsinstituut Perspekt haar interne processen optimaal op orde heeft.

 

Foto's:


_