Op weg naar Kerstmis in H.Landelinus Empel

 

EMPEL – In de H.Landelinus in Empel zal zondagmiddag 15 december wederom een viering ‘Op weg naar Kerstmis’ worden gehouden. De muzikale verzorging is in handen van Musical Intermezzo uit Vught. Ook kinderkoor de Fermaatjes uit Den Bosch verleent zijn medewerking.

Toen Musical Intermezzo uit Vught in 2017 een aantal nummers ten gehore bracht tijdens ‘Op weg naar Kerst’, was pastor Piet de Jong dusdanig onder de indruk dat hij hen al snel wilde vastleggen voor een volgende editie. Van deze muzikale groep is Empelnaar Marcel Roozen al jarenlang één van de baritons.

Overdenkingen

Op 15 december vindt de editie van 2019 plaats in de H.Landelinus. Het belooft een sfeervolle middag te worden waarin naast de prachtige songs van Musical Intermezzo en de Fermaatjes uit Rosmalen, ook ruimte is voor prachtige overdenkingen tussen de liedjes door. Tijdens de donkere dagen voor Kerstmis wordt naast de geboorte van Jezus ook teruggeblikt op het afgelopen jaar maar ook stil gestaan bij de problematieken in de wereld, het verlies van naasten of het geluk en besef dat we in een vrij land mogen leven. Tijdens ‘Op weg naar Kerstmis’ krijgen deze onderwerpen een plek en gaan we samen op weg naar de sfeervolle Kerstdagen waarbij er ruimte is voor eenieders gevoel en gedachten.

Kaarten

De H.Landelinus wordt binnen en buiten in Kerstsferen gebracht. Om alle belangstellenden een zitplaats te kunnen bieden, zijn er een beperkt aantal kaarten te koop á € 5 bij bakkerij Erkeland in de Godschalxstraat 24 in Empel. Maar ze zijn ook te reserveren via info@musicalintermezzo.nl. De deuren van de kerk gaan open om 14.30 en rond 17.00 uur zal er gezamenlijk, zingend, worden afgesloten. De meeropbrengst gaat naar de nieuwe ontmoetingsruimte die achter de H.Landelinus gaat worden ingericht.

Musical Intermezzo

 

Foto's:


0