Pepijn Schaap bezorger van de maand

ROSMALEN – Pepijn Schaap uit Rosmalen is bezorger van de maand december. Sinds het moment dat uitgever Jan en Jan Media de bezorging in eigen hand nam – en nog langer – brengt hij de Rosbode/Streekwijzer klachtenvrij rond. Samen met Perron-3 beloont Jan en Jan Media hem daarom met twee filmkaartjes, inclusief een gratis consumptie en popcorn.

Waarom Pepijn bezorger is? “Het fijnste van bezorgen vind ik dat je er eigenlijk helemaal niet voor hoeft na te denken, je zet wat muziek aan en loopt gewoon. Met oortjes en wat leuke muziek is het, vooral als de zon een beetje schijnt, helemaal niet het ergste. Het is een stuk vervelender als het erg hard waait of regent maar niks is natuurlijk perfect. Maar als je dan denkt aan waarvoor je het doet, bijvoorbeeld nieuwe schoenen of een playstation wordt het weer een stuk leuker.”
Pepijn zit in het 4e jaar van de havo op het Jeroen Bosch College. Zijn hobby’s zijn sporten en gamen met vrienden.
Wil jij ook lekker in de buitenlucht wat bijverdienen als bezorger worden van de Rosbode/de Streekwijzer? Dat kan, we hebben nog enkele plekken. Meld je aan bij bezorging@janenjanmedia.nl of bel tijdens kantooruren met 0492-371112.

Foto's:


0