Puistenklets nieuwe kletsavond voor en door jongeren

MIDDELRODE – Een splinternieuw activiteit die genoteerd mag worden als een ‘kletspraatavond’ in een modern jasje. Speciaal van en voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Zo mag je Puistenklets wel noemen. Het evenement wordt gehouden op vrijdag 17 januari van 20.11 tot 01.00 uur in De Driezeeg in Middelrode. Er wordt nog gezocht naar mensen uit genoemde doelgroep die het alleen of met meerderen aandurven mee te doen.

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan het organiseren van een supergave nieuwe activiteit. Helemaal speciaal voor de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Het gaat eindelijk steeds beter worden in Dun Birrekoal voor genoemde leeftijdsgroep.
Vond jij het jeugdzeveren ook altijd zo leuk en mis je dit? Of heb jij het nooit gedurfd, maar lijkt het jou nu wel heel erg leuk om mee te doen, dan is de organisatie op zoek naar jou.
Puistenklets is het vervolg van het jeugdzeveren, voordat je eventueel doorstroomt naar het ‘grote zeveren’. Maar let op: Puistenklets is wel helemaal anders. Het heeft een geheel eigen eigenwijze invulling en helemaal op jongeren afgestemd. Niet te veel poespas, maar gewoon een lekkere moderne Kletspraatavond. Geen op- en afmarsen, geen tussendoorpraatjes van de Prins en Adjudant, geen Speklied, maar een moderne kletsavond voor en door jongeren van 12 t/m 18 jaar!
De organisatie is daarom op zoek naar jongeren die het leuk zouden vinden om alleen of met meerdere een leuke, lokale standup comedianact ten gehore willen brengen. Met een eigen invulling en op hun manier!

De avond wordt geopend met een spetterende act en daarna de kletspraatacts van plusminus een kwartier. Daarna gaat het dak er af met DJ Vince Smix, die er een super gaaf feestje van gaat bouwen. Ook zonder act ben je van harte welkom om te kijken naar leeftijdsgenoten en je erna vol mee in het feestgedruis van de afterparty te storten. De toegangsprijs is € 1,00.

Vind je het leuk om mee te doen, Laat het weten voor 14 december via info@dundijk.nl (Miranda van Dongen), ingrid@boomhoeve.nl (Ingrid van den Boom). Mocht je vragen of leuke ideeën hebben, laat het ons dan ook zeker even weten.

Foto's:


0