Scoor eerste hints Gemondse Quiz

GEMONDE – De Gemondse Quiz wordt gehouden op 10 januari. Maar alleen teams die zich voor 20 december opgeven voor het evenement kunnen eerder een opdracht en eventuele aanwijzingen bemachtigen.

Mede-organisator Hans van der Schoot: “Er is een creatieve opdracht waarmee veel punten gescoord kunnen worden. Later inschrijven is mogelijk, maar dan mis je dus eventuele aanwijzingen.” Het inschrijfgeld bedraagt dit jaar 15 euro. Hans: “Het geld komt ten goede aan een goed doel, de winnaar van de Quiz die maken we bekend op de feestavond en prijsuitreiking.” Volgens de organisatie hoeft niemand te twijfelen om dit jaar weer mee te doen. “In de quiz zitten ook dit jaar weer hele leuke vragen en opdrachten die gegarandeerd een gezellige avond opleveren”, aldus Hans. Inschrijven voor de Gemondse Quiz kan via gemondsequiz.nl.

Foto's:


0