Sinterklaas met de Zonnebloem

BERLICUM – De Afdeling Berlicum-Middelrode van de Zonnebloem vierde zondag 28 november haar jaarlijkse Sinterklaasmiddag.

In de Moerkoal werden de ruim 70 gasten en vrijwilligers gastvrij ontvangen met koffie en heerlijke gevulde speculaas geschonken door Bakkerij van Keulen. Op tafel stond volop lekker strooigoed waar al gauw van gesnoept werd.
Na even gezellig wat bijgepraat te hebben maakten Sint en Piet hun entree en kon de middag beginnen met een leuke quiz met algemene vragen en een aantal fotovragen. Tussendoor was er ook nog bezoek van de kindjes van kinderdagverblijf ’t Kölleke, die wat liedjes voor De Sint gezongen hebben en natuurlijk een handje strooigoed kregen.
Onder het genot van een lekker drankje en hapje werd er nog wat nagepraat. Uiteindelijk moesten Sint en Piet weer verder maar niet voordat iedere gast nog een mooi ingepakt cadeautje kreeg.

Foto's:


0