Slagroomtaart voor Dierenkliniek

ROSMALEN – De slagroomtaart van de maand ging onlangs naar dierenarts Arno van der Loop en zijn team bij Dierenkliniek Rosmalen Centrum. Zij werden voorgedragen door Joyce en Marianne Bertrums. Zij haalde de taart onlangs op bij Korengoud de Echte Bakker en overhandigde hem daarna aan de kliniek. Korengoud stelt elke maand een taart ter beschikking voor iemand die hem verdient.

“Diegene waarvan wij vinden dat ze absoluut de taart verdienen is Dierenkliniek Rosmalen Centrum. Arno en zijn team zijn er altijd voor de dieren en hun baasjes. Niks is hen teveel. Ze hebben altijd een aai voor de dieren, een luisterend oor en troostende woorden voor de baasjes. Ondanks dat het ‘gewoon’ hun werk is, zijn ze ontzettend begaan met de dieren en de baasjes, ook na het overlijden van een dierbaar huisdier”, vinden Joyce en Marianne.

Foto's:


0