Sorridente vol in actie

SINT-MICHIELSGESTEL – Na haar eerste succesvolle lustrumviering kijkt Sorridente met plezier terug op een geslaagde avond. Ruim honderd vrouwen luisterden naar een lezing over de verschillen tussen mannen en vrouwen, waarna een gezellig samenzijn volgde in café Absoluut in Sint Michielsgestel.

Vol energie gaat Sorridente door en opnieuw interessante lezingen organiseren voor en door vrouwen in gasterij de Zwaantjes in Sint -Michielsgestel. De volgende lezing staat op vrijdag 17 januari 2020 op het programma. Sorridente wil vrouwen verbinden,inspireren en ontmoeten. Als je leven wat minder druk is of wordt, kan het plezierig zijn om af en toe andere vrouwen te treffen. Naast de lezingen, zijn er vanuit de Sorridente-avonden in café Divertimento ook verschillende clubjes ontstaan. Denk aan een wandel- kook-, handwerk- of spiritueel clubje. Meer informatie daaromtrent is te verkrijgen via info@sorridente.nl.
Sorridente heeft inmiddels ideeën over het formeren van enkele nieuwe clubjes voor vrouwen. Interesse? Meld je op info@sorridente.nl voor informatie.

Drukte tijdens de jubieumbijeenkomst

Foto's:


0