TOP777 weer van start vanuit TOP777-Café

Het is bijna zo ver! De derde editie van de TOP777 gaat donderdag van start. De muziekkeuze van de luisteraars van Lokaal 7 en HTR samengevat in een lijst van 777 platen, hits en verrassingen uit de regio. In een 78 uur durende live radio spektakel, zullen alle platen helemaal gedraaid worden. En daar ligt meteen het eerste probleempje… Want doordat tijdens de live-optredens tussen 21.00 en 01.00 uur de TOP777 ‘stil ligt’, zijn er minder uren beschikbaar voor de eindejaar lijst van de samenwerkende lokale omroepen. “Uiteraard kunnen we dan platen in gaan korten, delen niet draaien, maar daar was men geen voorstander van. De TOP777 heeft voorgaande jaren alle hits in het geheel laten horen en dat gaan we ook in 2019 doen!”. Rick Smits een van de DJ’s tijdens de TOP777, geeft aan dat er maar één oplossing was; “we trappen de TOP777 drie uur eerder af, dan dat we van plan waren. Dus niet om 16.00 uur, maar om 13.00 uur zal komende donderdag 12 december de aftrap worden gegeven van de TOP777! Dus géén 77 maar 78 uur! Tja, dat is ff noteren, niet vergeten en tijdig klaar zitten voor de TOP777 editie 2019!”

Dit jaar zal voor het tweede jaar op rij de TOP777 te horen en te zien zijn vanuit het TOP777 Café, Hoogstraat 64 in Berlicum. Elke avond zal een coverband vanaf 21.00 uur een optreden verzorgen dat gratis toegankelijk is. Een team van DJ’s van verschillende lokale omroepen presenteren de TOP777 en op zaterdagochtend komt Johan Vlemmix als side-kick langs! Hij is op dit moment druk doende om enkele BN-ers over de drempel te trekken om een bezoekje te komen brengen in het TOP777 Café. Dus, wie weet wie er nog langs komt…
Verder is de TOP777 niet alleen te beluisteren via Lokaal 7, maar ook via HTR, de lokale omroep van Heusden en omgeving en Omroep Dommelland uit Boxtel. Verder staat de gehele TOP777 in deze editie van De Brug en in de Rosbode. Alle informatie staat overigens op de website www.top777.nl en op de TOP777 Facebook pagina. Kortom, je kunt er niet om heen, de TOP777 van donderdag 12 december 15.00 uur tot zondagavond 19.00 uur. En als je onder het genot van een drankje wil gaan genieten van de door jou gekozen platen, kom dan gezellig langs in het TOP777 Café, Hoogstraat 64 in Berlicum! Tot dan!

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaal7.nl en zelfs via YouTube en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist.

Foto's:


0