12 december 2019

Verhalen rond de kerst

NULAND – Vanaf 19.30 uur branden de kaarsen, is het licht gedimd en staan de stoelen in het Verteltheater klaar. Op woensdag 18 december om 20.00 uur beginnen Mirjam Mare en Mieke Aalderink hun vertelprogramma. Kerstverhalen, kerstsprookjes, oud en nieuw, lang en kort, van ingetogen tot spannend en vaak met een flinke vleug humor. Een bonte aanloop naar de feestdagen.

Verhalen over spinnen in de kribbe, kerstklokken, sneeuwstormen en een goed glas wijn. Over samen vieren, zingen en bezinnen, met ook steeds weer de vraag: ‘Wat doen we met opa met de kerst?’ Mirjam en Mieke vertellen beide al jarenlang verhalen en hebben inmiddels een flink repertoire opgebouwd. Meer informatie is te vinden op www.mareverhalen.nl en www.verteller.com. Dit evenement vindt plaats in het Verteltheater in het dorp, Duijn en Daelseweg 29 in Nuland. De entree is € 10 inclusief koffie, thee met koek in de pauze. U bent van harte welkom. Maar: Bel of mail even als u komt, de ruimte heeft zijn grenzen. 073 5324554 / 06 50402386 / mieke.verhalen@home.nl.

Foto's:


0