Vocal Group Basic Light Glows

BERLICUM – Door wisseling van dirigent is het even stil geweest rond Vocal Group Basic Light, maar nu Glowen ze weer. Op zaterdag 14 december verzorgt het gezelschap een kerstconcert van 15.00 uur tot 17.00 uur in de Protestantse SWO kerk in Berlicum.

Het is het eerste concert onder leiding van dirigente Edit Bartos, die in september begonnen is. Er worden a capella en met pianobegeleiding van koorlid Esther Derksen mooie luisternummers en kerstnummers gebracht. Er is een gastoptreden van Twan Dirks en Lieke Dirkx die beiden in Tilburg in opleiding zijn op het conservatorium en muziektheater. Het wordt dus een bijzondere middag. Kaarten kosten € 6,00 inclusief een kop koffie/thee in de pauze met een lekkere kersttraktatie. Na afloop is er nog een gezellige nazit in De Kiem onder in de kerk. Reserveren kan via kerstconcert@koorbasiclight.nl

Mocht u op 14 december niet kunnen dan kunt u Vocal Group Basic Light ook horen en zien op zondag 8 december om 16.15 uur tijdens de kerstmarkt in den Durpsherd in Berlicum.

Vocal group Basic Light wenst iedereen veel luisterplezier, hele mooie Kerstdagen en een gezond en muzikaal 2020 en wie ook wil zingen is uitgenodigd om aan te sluiten. Kom luisteren bij genoemde optredens en/of bezoek de Open Repetitie op dinsdagavond 17 december om 20.15 uur in Den Durpsherd in Berlicum. Voor een impressie: www.koorbasiclight.nl

Foto's:


0