Voor derde jaar op rij Missie X-Mas

ROSMALEN/NULAND/VINKEL – De feestdagen staan voor deur en het zou mooi zijn als alle bewoners van Rosmalen, Nuland en Vinkel een mooie kerst beleven. Aandacht voor elkaar en waarderen wat je hebt. Helaas is het wel de realiteit dat niet iedereen financieel daadkrachtig genoeg is om lekkere en nodige levensmiddelen in huis in te halen. Juist voor onze dorpsgenoten die niet in aanmerking komen voor de voedselbank willen de vrijwilligers van Missie X-Mas graag iets extra’s doen.

Maatschappelijke organisaties attenderen Missie X-Mas op bewoners die een kerstpakket goed kunnen gebruiken. Missie X-Mas wil graag 100 kerstpakketten bezorgen. Samen met uw hulp dragen de vrijwilligers hun steentje bij om de kerst net iets leuker te maken! Een aantal enthousiaste vrijwilligers organiseren Missie X-Mas en zij worden daarbij ondersteund door de jongeren van PowerUp073. De jongeren helpen mee om de kerstpakketten samen te stellen en rond te brengen.

Boodschappenlijstje

Het zou geweldig zijn als u een extra boodschap (meer mag natuurlijk ook) in uw karretje stopt en doneert. Om het u makkelijk te maken hebben we een boodschappenlijstje gemaakt. Dit ligt voor u klaar op de volgende dagen:
Zaterdag 7 december, Albert Heijn Molenhoek, 11.00 -16.00
Vrijdag 13 december, Albert Heijn Nuland, 13.00 – 19.00
Zaterdag 14 december, Albert Heijn, De Groote Wielen, 11.00 – 16.00
Zaterdag 14 december 2019, Coop, Vinkel, 11.00 – 16.00

Donatie kan ook

Een donatie in de collectebus mag natuurlijk ook. De ontvangen donaties gebruiken we om dagverse producten te kopen en daarmee vullen we de pakketten aan. Lekker en gezond. Meer informatie bij Rachida Achhoud, vrijwilliger Missie X-Mas: 06 57 26 04 72.

Foto's:


0