WHV laat kans op koppositie liggen

LOOSBROEK – In de 5e klasse waarin WHV actief is het razend spannend. De eerste 6 ploegen liggen maar 3 punten uit elkaar. WHV ging zondag op bezoek bij Odiliapeel waar men het altijd moeilijk heeft. Ook deze keer hadden de geel-zwarten de handen vol aan Odiliapeel: 1-1. Vooral in de eerste helft kwam WHV niet in zijn spel door het fanatieke spel van de thuisploeg. De eerste kans van de wedstrijd was echter voor WHV, maar helaas voor WHV kon Yorick vd Rakt de kans net niet benutten. In de 15e minuut waren het de gastheren uit Odiliapeel die verrassend de leiding namen door een echte frommelgoal, maar die tellen ook. Hierna kwam WHV niet in zijn spel en was het vooral Odiliapeel dat door tomeloze inzet het WHV erg moeilijk maakte. WHV kreeg voor rust nog een goede kans, maar Thijs Lunenburg wist de goede keeper Luuk Claassen van Odiliapeel niet te verslaan. Ruststand 1 – 0. Na rust was het WHV dat het heft in handen nam en Odiliapeel niet meer in de wedstrijd liet komen. Het was wachten op de gelijkmaker en die viel na 56 minuten toen Thijs Lunenburg de verdediging en de keeper van Odiliapeel verschalkte met een bekeken kopbal uit een corner van broer Roel Lunenburg. Na dit doelpunt had WHV het betere van het spel, maar helaas stond het vizier vandaag niet op scherp. Roel en Thijs Lunenburg waren er heel dichtbij om te scoren maar de keeper van Odiliapeel stond zijn mannetje. Ook Yorick vd Rakt had zijn dag niet en scoorde niet. Een paar minuten voor tijd werd een overtreding op Yorrick vd Rakt in de 16 meter niet gezien door de scheidsrechter, anders had WHV nog een penalty kunnen maken maar helaas… Door het gelijke spel zakt WHV naar de 5e plaats op rangschikking, echter maar 2 punten achter koploper Elsendorp. Komende zondag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Ollandia op het programma en WHV kan bij winst goede zaken doen op de ranglijst.

Foto's:


0