CDA: Fractie biedt handjes aan

SINT-MICHIELSGESTEL – Binnen het college en in de gemeenteraad werken CDA-wethouder en fractie hard aan het waarmaken van de verkiezingsbeloften die we aan onze inwoners hebben gedaan. En dat werpt zijn vruchten af: we liggen mooi op koers.

Door onze werkzaamheden komen we veel in aanraking met de tomeloze inzet die wordt gepleegd door verenigingen, burgerinitiatieven en organisaties uit onze gemeente om mooie activiteiten, evenementen of doelen voor onze inwoners te realiseren. Zonder alle vrijwilligers die daarvoor de handen uit de mouwen steken zou dit niet gerealiseerd kunnen worden.

“Daar willen wij onze waardering voor laten blijken”, zegt Harvy Schouten, fractievoorzitter. “En niet alleen met woorden maar ook door zélf de handen uit de mouwen te steken”. Anja Andres vult aan: “wij stellen dit jaar voor elk dorp de hele fractie als vrijwilligers beschikbaar om een maatschappelijk doel uit te voeren”. Dit kan werkelijk van alles zijn. Van helpen bij een dorpsevenement, opruimen van een buurt, opknappen van een klas op school, schilderen of schoonmaken van een clubhuis, begeleiden of vervoeren van deelnemers, waar er maar behoefte aan is”. Het maakt ook niet uit wanneer het evenement of de activiteit gepland staat. Zolang het maar ergens in dit jaar plaatsvindt”.

Kirk den Otter en Femke Klomp melden dat er al een aantal ideeën binnen is gekomen maar de fractie heeft nog geen keuzes gemaakt. Het is dus nog steeds mogelijk om ideeën aan te melden. Femke: “aanmelden van een idee kan via info@cdasintmichielsgestel.nl tot 31 januari aanstaande. In februari willen we besluiten aan welke mooie doelen we in de verschillende dorpen gaan meehelpen. “Maak gebruik van deze oproep en wellicht heeft u voor uw activiteit straks 4 man/vrouw sterk extra ondersteuning!”

Foto's:


0