Eindejaarsactie Brugbezorgteam Middelrode

MIDDELRODE – Het bezorgteam van De Brug in Middelrode-Noord heeft via zijn nieuwjaarswensen om een bijdrage gevraagd voor het Radboud Oncologie Fonds.

Een van de familieleden van het team is getroffen door speekselklierkanker. Daarom heeft het team gekozen voor de actie ‘De wens van mama’ van Karen Roefs-van Boxtel. Karen haalt geld op voor het onderzoek naar speekselklierkanker. Het team heeft er ruim €100 mee opgehaald en hoopt dat Karen nog veel meer donaties krijgt voor het onderzoek. Via https://radboudoncologiefonds.voorradboudfonds.nl/actie/karen-van-boxtel is meer te lezen over de actie van Karen voor méér onderzoek naar speekselklierkanker.
Wij danken de lezers van De Brug hartelijk voor hun giften. Het Radboud Oncologie fonds heef ons gevraagd om ook hun dank over te brengen.
Als u nog wilt doneren kan dat natuurlijk middels de website hier genoemd, maar u kunt uw bijdrage ook storten op bankrekeningnummer NL35 INGB 0002 4193 46 t.n.v. G. A. Brouwers onder vermelding van “Actie De wens van mama!”.