Hoera Avila coaching 10 jaar!

HEESWIJK-DINTHER – Emotionele, psychische en fysieke klachten worden in belangrijke mate beïnvloed door ons onderbewuste. Met coaching, (hypno)therapie en training kun je deze onderbewuste aspecten van klachten aanpakken. Daardoor hoef je niet meer zo te vechten en ontstaat er meer vrijheid om keuzes maken vanuit rust en innerlijke wijsheid. 10 jaar Avila coaching voor meer welzijn, persoonlijke groei en levensplezier!

Gratis kennismakingsgesprek en vergoedingsmogelijkheden door zorgverzekeraars voor klachten als stress, burn-out, relatieverslaving, angsten, onzekerheid.
Relaties verbeteren, met je partner, kinderen of collega’s. Versterken van zelfhelend vermogen. Psychosomatiek/SOLK. Klachten als kortademigheid, eczeem, fibromyalgie, hoofdpijn, buikpijn, pds en hartkloppingen.

Wie jarig is trakteert: Nu 10% korting op onze cursussen: verbindend communiceren / geweldloze communicatie, Mindfulness, de helende kracht van je emoties /Triskelmethode, verbindend onderhandelen. Geldig tot 18 januari 2020.

Meer informatie: www.avilacoaching.nl/home/agenda
Tel: 0413 303848 | 06 43475558 | 06 21139270
info@avilacoaching.nl
www.avilacoaching.nl

Foto's:


a