Met Jörgen Raymann en Steven Brunswijk

ROSMALEN – Jörgen Raymann, Howard Komproe, Steven Brunswijk en Wilko Terwijn: deze vier topcomedians weten elk publiek van hun stoel te krijgen van het lachen. En ze zijn alle vier te zien tijdens Comedy Vibe op zaterdag 8 februari in PERRON-3 in Rosmalen. Met deze eerste stand-up show van het jaar in PERRON-3 zorgt Comedy Vibe voor een hilarische avond, inclusief heerlijk exotische hapjes en lekkere old skool tracks van Rashida Shug La Sheedah.

Headliner Jörgen Raymann is een Nederlands-Surinaams cabaretier/stand-upcomedian, zanger, acteur en presentator. Hij is o.a. bekend van Raymann is Laat (met o.a. het typetje Tante Es) en de Comedy Factory. Met veel humor en scherpe observaties bekijkt Jörgen of hij past in onze moderne tijd of juist een beetje de vreemde eend in de bijt is.
De MC van deze avond is Howard Komproe. Sinds jaar en dag lid van het toonaangevende stand-up collectief Comedytrain en de bedenker en drijvende kracht achter de Lulverhalen en oneliner-programma Padoem Patsss. Hij is een graag geziene presentator op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Met Caribbean Combo collega’s Murth Mossel, Jandino Asporaat, en Roué Verveer speelt hij o.a. AFAS live plat.

De Braboneger

Met zijn niet te evenaren taalgebruik, zijn eenvoudige visie op de samenleving en keiharde uitspraken in onvervalst Tilburgs dialect, weet hij de harten van vele Nederlanders te veroveren. Dat zijn filmpjes op het internet meer dan alleen een gimmick zijn, bleek al snel bij zijn theaterdebuut met de voorstelling Vooroordelen. Steven is ook bekend van televisieprogramma’s als De Braboneger verkaast?!, The Roast of Gordon en Expeditie Robinson. Daar op het eenzame eiland werd de basis gelegd voor zijn huidige theatervoorstelling Van Slaaf tot Meester waarmee Steven de afgelopen maanden succesvol door Nederland tourt.
Wilko Terwijn (1974) is een Nederlandse stand-up comedian en cabaretier die sinds 1996 actief is, eerst in de Comedy Club, nu in het Comedy Circuit. Daarnaast is hij een veelgevraagd tekstschrijver.
Alle podia van Nederland, van groot festival tot kleine zaal, hebben al met Wilko kennis kunnen maken, waaronder Lowlands en rocktempel De Melkweg.

Comedy Vibe

Comedy Vibe zorgt diverse keren per jaar in PERRON-3 Rosmalen voor een onvergetelijke avond uit, waarin de beleving en kwaliteit van de comedians en organisatie van belang zijn. Een avond stand-up comedy staat garant voor gezelligheid, grappige anekdotes en humor. Kom binnen en geniet van de heerlijke exotische hapjes voor in de pauze of na afloop, lekkere old skool tracks van een dj en de beste comedians van Nederlandse bodem. Kom een avond lachen met vrienden, familie en/of collega’s! Te zien op zaterdag 8 februari om 20.30 uur in de theaterzaal van Perron-3. Prijs €17,50.
Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via telefoonnummer 073 – 850 7550 en via de website www.perron-3.nl. Howard Komproe (foto Armanda Harput)

Foto's:


0