Pascal van der Lee medewerker van 2019

BERLICUM – Op vrijdag 10 januari is tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van Lokaal7 de medewerker van het jaar bekend gemaakt. Deze eer valt voor 2019 te beurt aan Pascal van der Lee.

Pascal maakt samen met Geert Ruys het programma Rock’n’Roll Greatest en ondersteunt daarnaast de omroep op andere manieren. Hij was onder andere nauw betrokken bij de overname van de apparatuur uit de studio van Vladeracken toen deze omroep ophield te bestaan. Als er ergens een locatie uitzending is, is Pascal altijd bereid de handen uit de mouwen te steken, met name op technisch gebied. De locatieset die we nu hebben is daar een mooi voorbeeld van. Aanwezig bij samenloop voor hoop, het afscheid van burgemeester Jan Pommer en bij Lokaal7 in de kernen ook een vaste waarde. Hij regelde het ophalen van de flightcase die we nu gebruiken op locatie en realiseert een internetverbinding als die er niet is. Programmamaker Pascal is de drijvende kracht bij de Zinderende Zaterdag, om de zeer gewaardeerde nieuwsblokjes te maken en heeft dit ook voor elkaar gekregen tijdens de recente TOP777 van de gezamenlijke lokale omroepen en is lid van de programmastaf.

Namens alle medewerkers van Lokaal7 van harte gefeliciteerd Pascal

Wordt jij nieuwslezer op Lokaal 7 FM?

Lokaal 7 wil als lokale radio zender niet alleen muziek brengen, maar ook nieuws en actualiteiten uit alle 7 kernen.
Dat doen we al met de diverse informatieve programma’s, en de nieuwsblokken tijdens de Zinderende Zaterdag, maar dit willen we in het nieuwe jaar 2020 nog verder gaan uitbreiden.
Daarvoor zijn we misschien wel op zoek naar jou?
Ben jij geïnteresseerd in het nieuws uit de gemeente? Dan kun je ons wellicht helpen! We zijn op zoek naar redactieleden, dus mensen die nieuws verzamelen, correspondenten die nieuwsberichten doorsturen en ook mensen die nieuwsblokken willen inspreken. Al deze activiteiten kun je vanuit huis regelen met je eigen laptop of pc of indien gewenst vanuit de studio van Lokaal 7.
Heb je interesse, en/of vragen, bel dan met Pascal van der Lee 06 – 2508 2339 of stuur een mailtje naar nieuws@lokaal7.nl
Wij zijn reuze benieuwd naar jouw reactie!
Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaal7.nl en zelfs via YouTube en de Lokaal 7 app. Programma’s zijn terug te beluisteren via uitzending gemist.

Martin Nooijen (l) en Pascal van der Lee

Foto's:


0