Presentatie videogroep Shot ’71

BERLICUM – De videogroep van Shot ’71 is nog steeds groeiend, zowel qua aantal leden als het niveau. Landelijk scoren de leden hoge ogen met hun films en halen vele prijzen binnen. Op zaterdag 25 januari worden van 13.00 uur tot 17.00 uur de nieuwe films weer gepresenteerd in D’n Durpsherd te Berlicum. In totaal 14 verschillende films met diverse onderwerpen. De toegang is gratis.

Leuke portretjes van mensen die hun hobby of werk uitoefenen, of korte documentaires over de Stoomtrein die onlangs in Den Bosch te zien was.
Maar er zijn ook ontroerende verhalen over alledaagse gebeurtenissen uit het leven, anno 2019 of van 75 jaar geleden in de film “Terug in mijn geboorteplaats….. Nijmegen”. Daarnaast is er een verrassende flashmob opgenomen door leden van Shot ’71 in Veghel op de Noordkade bij de foodmarkt van de Jumbo.
Hoge ogen zullen er ook gegooid worden met de natuurfilmer en winnaar van diversen landelijke prijzen opgenomen in het Kruger Park. Andere films die zijn opgenomen in Zandvoort of Ravenstein getiteld ‘Pracht van een gracht’ laten onderwerpen van dichtbij zien.
Bij Shot’71 zijn mensen actief bezig met hun hobby. De uitdaging is om met mooie video-opnames, een goede montage, passende muziek of een voice-over een film te maken die blijven boeien en aanspreekt bij het publiek.
Naast de prijzen van de jury, zal er daarom wederom een publieksprijs worden gekozen. Programma en volgorde films zie www.shot71.nl

Foto's:


0