Toneelclub ONA zoekt nieuwe spelers

BERLICUM – Komende maart zet toneelvereniging ONA weer met plezier een voorstelling op de planken. Om dat te kunnen blijven doen, is zij op zoek naar nieuwe spelers. Mensen die de uitdaging aandurven om op het toneel te staan en zin hebben om in aanloop naar de voorstelling te repeteren met een groep die het onderling leuk heeft. De repetities zijn elke vrijdagochtend van 09.00 uur tot circa 11.30 uur in de oude basisschool ’t Ven aan de Seringenstraat 2 in Rosmalen.

Op het moment van schrijven wordt al twee maanden gerepeteerd voor de voorstelling van maart. Gelukkig heeft de regisseuse een stuk gevonden dat met een beperkte cast uitgevoerd kan worden. Doordat enkele ONA-leden, te hopen tijdelijk, door omstandigheden dit jaar niet meespelen, bleek het een goede oplossing om toch met een volwaardige en vermakelijke voorstelling te komen. De eerlijkheid gebiedt te melden dat de leeftijd van sommige spelers van respectabele hoogte is dat het fijn zou zijn als er nieuwe aanwas kwam.
ONA is op zoek naar senioren tussen de 60 en 70 jaar oud die hen zouden willen versterken. Het biedt een fijne afleiding in de koude wintermaanden, is een gezellig ontspannende bezigheid en biedt training voor de geest. Teksten van buiten leren wordt vaak onderschat, maar door wat langere repetities komt het altijd in orde. ONA hoopt dat mensen over de drempel stappen en de uitdaging aangaan. Schroom niet en meld je aan bij Nico Bissels, telefoonnummer 073 5031009 of nicobissels@home.nl.

Foto's:


0