Tonpraotavond Trug nor Vruuger

ROSMALEN – Trug nor Vruuger houdt zondag 9 februari de jaarlijkse tonpraotavond. De organisatie, o.a. met Hannes (Hans Eijkemans), is erin geslaagd weer een drietal buitendurpse tonpraoters vast te leggen die hun buut in Rosmalen willen brengen. Ook de Jeugdprins Tim dun Twidde zal zijn buut voor het grote publiek nog een keer brengen.

Verder is het genieten van Ben van der Walle uit het durpke Zeeland, Frans Bevers uit Oirschot en Cees Coolen uit Tilburg. Drie gerenommeerde tonpraoters die hun sporen al dik verdiend hebben. Ook Hannes brengt zijn nieuwe buut. De muzikale omlijsting wordt gebracht door Bende Gek en natuurlijk onze eigen zang- en muziekgroep. De avond wordt gehouden in partycentrum De Kentering en begint om 19.45 uur. De zaal is vanaf 19.00 uur open. De toegang is gratis.

Foto's:


0