Voorverkoop Zotte Zaterdag

DEN DUNGEN – Na het grote succes van vorig jaar zal dit jaar voor de tweede keer in het bestaan van Krabberdonk de Zotte Zaterdagavond plaatsvinden. Deze wordt gehouden op zaterdag 22 februari in de centrale feesttent aan de Donksestraat in Den Dungen en wordt georganiseerd door de carnavalsverenigingen Sjarl le Manje en Tisw@, in samenwerking met de horecaondernemers van Den Dungen, beter bekend als Horeca United.

Deze zinderende avond is dé aftrap van carnaval in Krabberdonk. Ieder jaar weer ingevuld met een ander thema. Dit jaar is dat: Glamping op de Camping! De feestganger die dit thema vertaalt in een mooie outfit, wordt die avond extra in het zonnetje gezet.

Dit feestje wordt opgeluisterd door de muzikale talenten van de band The Party Criminals, afgewisseld met de opzwepende muziek van dj Toontje Sjek.
De zaal gaat open om 19.00 uur en vanaf 20.00 gaat het animatie team van de camping los! De entree bedraagt € 5. Kaarten zijn tot 23 januari te bestellen in de voorverkoop via zottezaterdagavond@gmail.com. Daarna zijn ze te koop bij de Hotel Boer Goossens. Uiteraard zijn er, indien niet uitverkocht, die avond ook losse kaartjes te koop bij de ingang van Krabberdorp verkrijgbaar.

Foto's:


0