53e Reutemeteutrit

ROSMALEN – Voor wie het na 53 jaar nog niet weet: de Reutemeteutrit is een rit voor auto’s en motoren, die wordt verreden aan de hand van een routebeschrijving met puzzelachtige opdrachten en een bondig reglement. De rit is 30 kilometer lang en je mag daar (inclusief een pauze van een half uur) twee uur en 30 minuten over doen.

Op 16 februari 2020 wordt de Reutemeteutrit wederom verreden. Versier uw auto of motor en verdiep u in het zotte carnavalsgepuzzel van Zandhazendurp.
Prins Dirk d’n Urste en zijn adjudant Ton worden op het Gildeplein weggeschoten om exact 12.19 uur. Daarna wordt er in groepen gestart, op basis van startnummer. U mag zich voordien melden in Café d’n Beer. Wanneer u uw voertuig op een mooie manier versiert, en het liefst in de stijl van het thema, maakt u kans op een extra prijs en krijgt u geen strafpunten voor het klassement. De pauze vindt dit jaar plaats bij Grand Café Rosmaelen.

Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 14 februari 2020 via www.reutemeteutrit.nl. Voor € 15,00 kunt u dan met auto of motor deelnemen aan de Reutemeteutrit.
Inschrijven op 16 februari kan van 11.30-13.15 uur in de feestzaal van Café d’n Beer (als het maximale aantal auto’s van 111 nog niet is bereikt). Deelname bedraagt dan ook € 15,00. Inschrijven als team is ook mogelijk. Een team bestaat uit 3 auto’s en/of motoren. Het resultaat van deze drie voertuigen wordt bij elkaar opgeteld en vormt zo het teamklassement.
Rond 17.30 uur wordt er gestart met de prijsuitreiking van Miss Reutemeteut en de tombola. En rond 19.00 uur volgt de definitieve uitslag. Tot die tijd kunt u genieten van echte Zandhazendurpse carnavalsklanken van diverse clubkes, Frank Hoek & Sjef van Creij en DJ Herman.

Foto's:


0