Avila coaching bestaat 10 jaar

HEESWIJK-DINTHER – Avila coaching bestaat tien jaar en trakteert. Wil je kans maken op deelname voor één persoon aan de eendaagse training De helende kracht van je emoties op 7 maart aanstaande? Of het boek De helende kracht van je emoties 91x) of de novelle Briljant samenwerken? Stuur dan voor maandag 10 februari aanstaande een e-mail naar lezersactie@janenjanmedia.nlmet je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer o.v.v. Avila.

Emotionele, psychische en fysieke klachten worden in belangrijke mate beïnvloed door ons onderbewuste. Met coaching, (hypno)therapie en training kun je deze onderbewuste aspecten van klachten aanpakken. Daardoor hoef je niet meer zo te vechten en ontstaat er meer vrijheid om keuzes maken vanuit rust en innerlijke wijsheid. 10 jaar Avila coaching voor meer welzijn, persoonlijke groei en levensplezier! Gratis kennismakingsgesprek en vergoedingsmogelijkheden door zorgverzekeraars.Klachten als stress, burn-out, relatieverslaving, angsten, onzekerheid. Relaties verbeteren, met je partner, kinderen of collega’s. Versterken van zelfhelend vermogen. Psychosomatiek/SOLK. Klachten als kortademigheid, eczeem, fibromyalgie, hoofdpijn, buikpijn, pds en hartkloppingen.

Meer informatie: www.avilacoaching.nl/home/agenda. Tel: 0413 303848 | 06 43475558 | 06 21139270. E-mail:info@avilacoaching.nl
www.avilacoaching.nl.

Foto's:


0