Bierconcert Dors(t)vlegels

SINT-MICHIELSGESTEL – CV De Dors(t)vlegels presenteert zondag 16 februari de 43e editie van het bekende Bierconcert. Hét feest in de aanloop naar het carnaval. Het ‘concert met de deinende bierbladen’ gaat om 15.11 uur van start in brasserie Thuys.

Het programma kent een bonte samenstelling. Om 15.11 uur opent het concert met een optreden van smartlappenkoor Gimmese Smart o.l.v. dirigent Sjaak de Punder. Uiteraard kunnen bezoekers ook genieten van blaasmuziek. Te gast op het Bierconcert is de Goez Hool Band (Ganzegats Hofkapel) uit Aarle-Rixtel.

Bijzonder wordt verder het intermezzo dat Nancy Gerrits verzorgt in de vorm van een ‘buut’. Met ongetwijfeld de nodige hilarische wendingen en herkenbare humor voor Bokkendonkers.

Op het podium van Thuys gaat verder zijn opwachting maken het bekende carnavalsduo Niek & Danny uit Oeteldonk. Naast eigen carnavalskrakers vertolken ze onder meer klassiekers van de Twee Pinten. Achter de draaitafel staat DJ Jo van der Heyden.

Foto's:


0