Carnaval en Pasen samen laten vallen? Da’s een eitje!

DEN DUNGEN – Dat Krabberdonk grenzeloos is, is inmiddels alom bekend. Maar dit jaar lijken alle grenzen opgerekt te worden. U kent waarschijnlijk allemaal de uitspraak ‘als Pasen en Pinksteren samenvallen’ wel. Dat zal niet snel gebeuren, maar in Krabberdonk heeft het er de komende dagen alle schijn van dat carnaval en Pasen gaan samenvallen. ‘Hoezo dan’ zult u zeggen? Nou zo dus!

Prins Julien Voliera d’n Urste is in het dagelijks leven druk met de handel in eieren. En eieren en carnaval hebben ook een speciale relatie met elkaar. Want wie is er niet na een dagje gezellig carnavallen bij iemand ‘op de èijer’ geweest? Vanuit die gedachten leek het de prins en zijn adjudant Lochte Penne daarom leuk om Krabberdonk op ludieke manier te verrassen met eieren…
Bent u dus binnenkort bij één van de vele Krabber-evenementen aanwezig is het aannemelijk dat u één van de 18.000 (?!) verstopte eieren vindt. Maar dat aantal is natuurlijk veel te groot om alleen maar te verstoppen. Daarom schenken prins Voliera en adjudant Lochte Penne 250 dozen aan de plaatselijke voedselbank en komt de carnavalspaashaas op andere onverwachte momenten te voorschijn.
Naast eieren kunt u in het Krabberdorp en Litserborg ook nog een pot vinden waarin u een donatie kunt achterlaten voor de gratis gevonden of ontvangen eieren. En die opbrengst zal volledig ten goede komen aan het jeugdcarnaval in Krabberdonk.
Eitje toch? Geniet grenzeloos en alvast smakel-ei-k allemaal!

Foto's:


0