Carnavalsviering KansPlus in De Kentering

ROSMALEN – Zoals gebruikelijk is vrijdagavond 14 februari, een week voor de carnavalsdagen het carnavalsfeest KansPlus losgebarsten in de Grote zaal van Residentie De Kentering.

Daar werd door de Vrienden van het Rosmalens Carnaval samen met KansPlus Bossche Ommelanden ( Belangennetwerk verstandelijk gehandicapten) en natuurlijk vele vrijwilligers een fijne avond georganiseerd voor mensen met een verstandelijke handicap uit de regio. De vrolijke muziekgezelschappen Bende Gek en de Likkenbaerden lieten zich zien, maar vooral ook horen. Prins Dirk d’n Eerste met adjudant Ton en de Jeugdprins Tim d’n Tweede, beiden met hun gevolg en de Jeugdhofkapel en Showdans Mini en Grote Garde waren erbij. Als speciale gasten waren Danny Smoorenburg, Frans Hoek en Sjef van Creij van de partij. Alle deelnemers werden met een onderscheiding verblijd! Iedereen die aanwezig was heeft genoten van deze avond en daarom is een dank je wel op zijn plaats voor iedereen die hieraan heeft meegewerkt. Alle vrijwilligers van de disco Rosmalen, de maandag en donderdagavond club, EHBO ers, fotograven dank je wel voor jullie bijdragen. Mede door de inzet van Vrienden van het Rosmalens Carnaval, De Kentering en financiële bijdragen vanuit de actie van het Zorgenkind/ duivensport, Pennings onroerende zaken/ VBO makelaar en Grand café Rosmalen is deze avond mogelijk. Foto’s van de avond zijn te vinden op de website www.zandhazendurp.nl/ media, onder het kopje KansPlus.edsite van stichting Vrienden van het Rosmalens carnaval en dan bij het k https://www.facebook.com/messages/t/100004465385718 opje ttps://www.zandhazendurp.nl/media/

Foto's:


0