Filmhuis Berlicum met The Leisure Seeker

BERLICUM – Filmhuis Berlicum draait op donderdag 27 februari om 20.00 uur de film The Leisure Seeker in Den Durpsherd in Berlicum.

Ella en John zijn meer dan 50 jaar getrouwd. Ze sukkelen behoorlijk met hun gezondheid en worden geleefd door hun dokters en kinderen. Daar hebben ze op een gegeven moment zo genoeg van dat ze hun oude camper pakken, The Leisure Seeker, en beginnen onaangekondigd aan een tocht dwars door Amerika. Ze beleven opnieuw hun passie voor het leven en voor elkaar op deze tocht. Ze maken hilarische en trieste gebeurtenissen mee.
Intelligente en sympathieke roadmovie. Drama met een vleug humor over een uit het leven gegrepen situatie. Eigenlijk tragisch om te zien hoe hun leven op een einde loopt, maar in de film maakt een grappige noot het toch ook luchtig. Ieder die thuis met dementie te maken heeft (gehad) zal daarin veel herkennen.
Helen Mirren en Donald Sutherland spelen het echtpaar op intieme wijze. De Volkskrant schreef “Ze maken geen zielige knuffelbejaarden van Ella en John – het zijn types die een stevige borrel lusten”.. Kaarten via www.durpsherd.nl of in den Durpherd af te halen. Inclusief een consumptie na afloop kost een kaartje € 8,00.

Foto's:


0