Hannah Kromodikoro (12) wint Music Talent Event

ROSMALEN – In een bomvol Perron-3 werd vrijdag 7 februari de finale van het Music Talent Event plaats. Dit evenement werd georganiseerd door Thuis in Rosmalen. Brugklasleerling Hannah Kromodikoro won met een weergaloze uitvoering van het lied Listen de eerste prijs volgens de vakjury.

De inbreng van het Rodenborch was groot tijdens de finale. De liveband bestond uit docenten en oud-leerlingen van de school. Verschillende finalisten zijn leerling en ook oud-leerlingen lieten muzikaal van zich horen.
Het werd een prachtige avond, waar de optredens en filmpjes van de audities afwisselend te zien waren. De jury bestond uit verschillende bekende Rosmalense deskundigen: Laura de Bekker, Kris van Son, Leander Pennings, Han Kooreneef en Michael Hartkamp. Zij waren erg enthousiast over het niveau van de talenten en de optredens. Amy won de derde prijs. De jury was unaniem over de winnares van deze avond: Hannah.

Hannah Kromodikoro maakt al muziek zo lang ze zich kan herinneren. “Ik weet nog dat ik met een plastic pianootje speelde als heel klein kind. Mijn nichtjes zaten op een koor en die waren heel enthousiast, dus ben ik zelf ook bij dat koor gaan zingen. Twee jaar geleden ben ik begonnen met privé-zanglessen en die volg ik nu nog”. En dat doet ze met succes, want nadat ze meedeed in de voorronden van Voice Kids, is ze gevraagd om aan te sluiten bij de talentklas van de Babette Labeij Music Academy in Amsterdam. “Dat is een zangschool en in die klas zitten ook jongeren die meedoen aan Voice Kids, Kinderen voor Kinderen of het Junior Songfestival. Of ik van muziek of zingen mijn beroep ga maken, weet ik nog niet zeker, maar ik blijf zeker doorgaan met zingen optreden. Mijn voorkeur gaat uit naar popballades en Beyoncé is één van mijn voorbeelden”.

Foto's:


0