Het feest der feesten in Zandhazendurp

ROSMALEN – Het gaat goed met het feest der feesten in het jubilerende Zandhazendurp. Al 55 jaor zen de minsen daor gelukkig mi mekare. Diverse evenementen hebben de afgelopen weken al de revue gepasseerd. En dan is het eindelijk zover, we staan aan de vooravond van carnaval 2020. Vier jij het carnavalsfeest met ons mee ? Alle informatie die je zoekt staat op www.zandhazendurp.nl

Op zaterdag 22 februari begint om 14.30 uur de Kinderoptocht. Vertrek bij SJV in Mimosastraat. Inschrijven kan via www.zandhazendurp.nl/inschrijven Aankomst op De Driesprong rond 15.00 uur. Daar start dan ook de intocht Plus. Prins Dirk d’n Urste en Adjudant Ton arriveren in Zandhazendurp. Sleuteloverdracht, uitreiking Hannus d’n Heiboer Trofee en aanslaan eerste fust bier op De Driesprong. Daarna diverse activiteiten op podium bij Kentering. Om 18.00 uur is er de prijsuitreiking kinderoptocht in De Kentering.
Op zondag is er de Grote Optocht, vooraf gegaan door een carnavalsmis in de Lambertuskerk om 10.00 uur. De Grote Optocht start om 14.11 uur en gaat via Bruggen, Schoolstraat, Dorpsstraat naar het Gildeplein. Op zondag is er ook de Rommelpot voor basisschoolleerlingen van groep 5 tot en met groep 8 bij de SJV aan de Mimosastraat. Kaartverkoop aan de ingang.

Foto's:


0