Inschrijving Solexrace voor KiKa en Brascross

HEESWIJK-DINTHER – Zet de wekker, noteer het met grote letters op papier, schilder het op je voorhoofd en/of maak een telefooncirkel met al je bekenden. Zaterdag 29 februari is het ‘ginne-schrik-keldag’ en hét moment om vanaf 12.00 uur in te schrijven voor deelname aan de Solexrace voor KiKa of Brascross tijdens het 24-Uurs Solexrace Festival van vrijdag 28 t/m zondag 30 augustus in Heeswijk-Dinther. Mis niet wat je niet wilt missen!

Het laatste weekend van augustus komt de rustieke Hezik-Dintherse hei volledig tot bloei met het driedaagse 24-uurs Solexrace Festival. Een spektakel waarbij niets te veel en te gek is om geld in te zamelen voor KiKa (Kinderen Kankervrij) én iedereen een paar dolle dagen te bezorgen. Voor een ultieme beleving is iedereen die uit de luiers is uitgenodigd om aan de startstreep te verschijnen.

De echte helden doen in teamvorm mee aan dé 24-uurs solexrace. Een uitputtingsslag, een heldendaad en absoluut onvergetelijk door de samenwerking met elkaar, overige teams én de enorme voldoening die de bijdrage aan KiKa oplevert. Geen nood voor degene voor wie 24 uur te veel van het goede is. Naast het genoemde kunnen de gashendels open bij deelname aan de Brascross. Hier kan men vanaf 5 jaar oud aan meedoen met een brommer, crossmotor, auto, wegracer of ander gemotoriseerd voertuig. Niks is te gek. Met dit jaar een nieuwe vrachtwagen klasse oftewel de Ontiegelijk Zware Snevelbokken klasse. Meedoen is in alle gevallen belangrijker dan winnen, hoewel er uiteraard wel een partij enorme bekers klaar staan en eeuwige roem lonkt. Iedereen kan en mag deelnemen en eigenlijk is er geen enkel excuus om dat niet te doen. Nou ja. Eerlijkheidshalve wel de mededeling dat er voor de Brascross een limiet zit aan het aantal deelnemers, dus vol is vol. Het is dus zaak om op tijd in te schrijven. Voor iedereen met ‘ginne schrik’ die ook ‘ginne spijt’ willen hebben door te laat te zijn, is zaterdag 12.00 uur hét moment om via www.24uurssolexrace.nl toe te slaan. Het is gelijk ook het adres voor tickets want Het 24-uurs spektakel is (veel) meer dan geronk met nu al WC Experience, Mental Theo, The Dirty Denims, Beatcrooks en Daredevils op de ‘rol’ en nog vele tientallen te gaan.