Krabberklets zeer geslaagd

DEN DUNGEN – Al weer voor de vierde keer werd in Den Dungen de Krabberklets georganiseerd, de opvolger van het tonproaten. Primeur dit jaar was dat er meer vrouwelijke dan mannelijke tonproaters in de ton stonden. Dat deze vrouwen hun mannetje in de ton konden staan bleek wel uit de vele lachsalvo’s die zij veroorzaakten.
Naast de debutanten Lieke Leijten, Sharon de Knoop en Diana Huigevoort waren ook een aantal ervaren Krabberkletsers van de partij, Huub Goossens, Peter van Daal, Roos van de Westelaken, Willem Verhoeven en Annelies van Ingen.
Dat Krabberklets in Den Dungen een levendig evenement is bleek wel toen op de laatste avond de huidige Prins van Krabberdonk, Prins Julien Voliera d’un Urste spontaan aanbood om ook volgend jaar in de ton te gaan staan.

De deelnemers aan Krabberklets

Foto's:


0