Racefietstraining voor starters en gevorderden

DEN DUNGEN – Wieler Toer Trimclub ‘Vlug Trug’ uit Den Dungen start dit voorjaar opnieuw met een 5-weekse racefietstraining voor starters en gevorderden. De eerste trainingsdag start op zaterdag 21 maart om 09.00 uur bij Boer Goossens in Den Dungen. De overige trainingsdagen zijn gepland op 28 maart, 4, 11 en 18 april. Terugkomdagen worden nadien in overleg gepland.

Onder leiding van ervaren trainers wordt in vijf weken gewerkt aan basistechnieken zoals remmen, schakelen, bochtentechniek, groep rijden. De trainingen duren ongeveer 3 uur per keer en zijn ook geschikt voor wielrenners die al enkele jaren op de fiets zitten, maar nog niet eerder een training hebben gevolgd. Naast aandacht voor remmen en schakelen, wordt er ook aandacht besteed aan thema’s als veiligheid, zithouding, dorstlesser en voeding. Het wielrennen bij WTTC Vlug Trug kan op elk niveau beoefend worden. Beleef hiermee in clubverband fietsplezier. Inschrijven is mogelijk. Ga hiervoor naar https://www.start2bike.nl/startlocaties/wttc-vlug-trug/ Voor meer informatie:
Jeanne van Beekveld pr@vlugtrug.nl

Foto's:


0