Repair Café Litserborg

DEN DUNGEN – Repair Café Litserborg is vrijdag 21 februari van 13.30 tot 16.40 uur geopend. De vrijwilligers staan weer klaar om allerlei dingen te repareren. Dat kan zijn: kleding, elektrische apparaten, speelgoed en kleine meubels.

De reparaties zijn gratis, maar een gift in de fooienpot is welkom. Van dit geld kopen de vrijwilligers nieuw of ander gereedschap en veel gebruikte onderdelen. Het kan zijn dat voor de reparatie een vervangend onderdeel nodig is. Als dat niet ter plekke geleverd kan worden, vragen de medewerkers aan de aanbieder het zelf aan te schaffen. In een volgend Repair Café kan de reparatie dan afgemaakt worden.Ervaring in andere kernen leert dat niet alles, maar wel veel wat aangeboden wordt, gerepareerd kan worden. Er wordt gezocht naar iemand die goed overweg kan met elektronica. Info: Toon van der Hofstad 073 594 3668

Foto's:


0