Rosmalense Judo Club succesvol

KAATSHEUVEL – In Kaatsheuvel werd zondag 26 januari het Langstraattoernooi gehouden. Een toernooi voor wedstrijdjudoka’s die nog niet heel veel ervaring hebben op JBN-toernooien. Coach Patrick Fernald was met 6 judoka’s hierheen afgereisd. Dat dit niet voor niks was bleek al snel toen Tijn Molenaar de eerste prijs van zijn poule pakte. Huub Sleutjes had goed gekeken hoe dat moest want hij pakte ook het goud in zijn poule. Caspar Schreuder zia in een sterke poule maar wist toch knap het brons voor Rosmalen binnen te slepen. Mathieu Dirks won al zijn partijen en mocht hierdoor op de hoogste trede plaats nemen. Co Coster en Guus Kropman zaten allebei in grote poules. Co wist zich tot een 4e plek te knokken en Guus moest in één tegenstander zijn meerdere erkennen; een mooie zilveren beker is zijn beloning.

Patrick Fernald met zijn pupillen

Foto's:


0