Slagroomtaart voor Jessica’s vader

ROSMALEN – De slagroomtaart van Korengoud, de echte bakker ging afgelopen maand naar Jessica Staal. Zij wilde de lekkernij niet voor zichzelf, maar voor haar vader, Henri van Schijndel.

Jessica is onlangs verhuisd naar een woning waar het nodige aan op te knappen viel. Maar zij en haar partner zijn niet zo handig. Vader Henri wel en die heeft de afgelopen maanden dan ook continu klaargestaan. “Ons pap is er dus dag en nacht mee bezig geweest, op de gekste tijdstippen belde hij ergens over, want dan was hij er in zijn slaap nog wakker van geschrokken. Zonder hem en de overige hulp die hij inschakelde woonden wij nu niet zo mooi.” Daarna begon het werk aan de tuin, dat nog moet worden afgemaakt.
Daar komt bij dat Henri kampt met gezondheidsproblemen. “Deze slagroomtaart kan een mooi opkikkertje zijn in de komende periode. Dat zou fijn zijn, want die lach op zijn gezicht willen we wel blijven zien”, aldus Jessica.

Foto's:


0