Amantius on Stage

’s-HERTOGENBOSCH – Drumfanfare Amantius, die vaak in Rosmalen speelde, presenteert zaterdag 11 april haar vier orkesten. Dat gebeurt tijdens ‘Amantius on Stage’ in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch. De deuren gaan om 19.00 uur open en aanvang van het concert is 19.30u. Kaarten à 12,50 euro kunt u online bestellen via de website van Drumfanfare Amantius (amantius.nl).

Drumfanfare Amantius viert in het seizoen 2019-2020 haar 35-jarig bestaan en doet dat op spetterende wijze met een concert in de concertzaal van congrescentrum 1931. Sinds lange tijd keert de Drumfanfare met haar tweejaarlijkse concert weer terug op Bossche grond. Met ‘Amantius on Stage’ treden alle orkesten van de Drumfanfare voor het voetlicht met overwegend nieuw repertoire en worden de liefhebbers van mars-, show- en amusementsmuziek op hun wenken bediend.Door de jaren heen is de Drumfanfare volledig zelfvoorzienend geworden. Met 8-10 eigen instructeurs voor hout, koper en slagwerkinstrumenten stomen zij toekomstig talent klaar. De instructeurs ademen het Amantius-DNA en sommigen van hen zijn al vele jaren aan de vereniging verbonden.
Vele jaren was de Kentering in Rosmalen het podium waar de Drumfanfare haar tweejaarlijkse concert hield. Maar een blijvende groei van muzikanten en dus orkestgrootte zorgden voor een steeds grotere uitdaging. Omdat de show & marchingband al enkele jaren oefent in de Brabanthallen en de flirt met congrescentrum 1931 in het verleden al eens gemaakt is, is men opnieuw om de tafel gegaan. Na maanden van overleg kon met trots deze prachtige concertlocatie gemeld worden. Congrescentrum 1931 biedt enorm veel mogelijkheden waar de orkesten van Drumfanfare Amantius in verschillende ruimtes het concert gaan geven. Vanaf 19.00u gaat de foyer open en om 19.30u gaat het concertprogramma van start.

Op zaterdagavond 11 april 2020 nemen de vier orkesten van Drumfanfare Amantius u mee op een muzikale reis. Er is een herkenbaar alsook sfeervol programma samengesteld door de verschillende orkesten (de Stageband, Mini Amantius, Jong Amantius en de Show & Marchingband).

Foto's:


0