Dorpshuizen dicht, Meander beperkt open

SINT-MICHIELSGESTEL – De dorpshuizen Litserborg (Den Dungen), den Durpsherd (Berlicum) en de Moerkoal in Middelrode in de gemeente Sint-Michielsgestel zijn tot en met 6 april gesloten. Alleen Meander in Sint-Michielsgestel is nog beperkt open voor de publieksdiensten van de gemeente. Het kinderdagverblijf dat gevestigd is in de Moerkoal is ook open voor kinderen van ouders met vitale beroepen.

Een en ander is het gevolg van de gisteren afgekondigde landelijke maatregelen die de verspreiding van het Corona-virus tegengaan. Die bepalen dat horecavoorzieningen vanaf gisterenavond 18.00 uur gesloten moeten zijn. Verreweg de meeste activiteiten in de dorpscentra waren al afgelast.

Meander is open op werkdagen, tussen 08.30 uur en 18.00 uur ten dienste van de publieksdiensten van Gemeente Sint-Michielsgestel (MGD, Afdeling Burgerzaken).

Foto's:


0