Een beeld zegt meer dan duizend woorden

SINT-MICHIELSGESTEL – Toch even je kinderen en kleinkinderen zien in deze tijden? Een praatje met iemand maken van SMGhelpt? Of een digitaal kopje koffie met met vrienden van de kaart- of bridgeclub? Je kan natuurlijk de telefoon pakken. Maar een beeld zegt meer dan duizend woorden. Wil jij beeldbellen wel eens proberen? Of ken je iemand die daar behoefte aan heeft? SMGhelpt helpt je verder.

Een weekje geen contact was nog wel te doen, de 2e week werd het al moeilijker. De ene heeft er geen last van, maar de ander snakt inmiddels naar de oude vaste contactmomenten met de vrienden, familie, de kaartclub, wandelclub of het bridgen. De kleinkinderen mogen niet komen, maar hebben vast nog heel veel te vertellen.
Bellen is niet altijd ideaal. Sommige mensen zijn bang voor ongemakkelijke stiltes, veel mensen maken immers niet zo veel meer mee in deze coronatijd. Met beeldbellen zie je elkaar en kun je laten zien waar je mee bezig bent. Een gesprek komt zo gemakkelijker op gang. Je kan zelfs met 3 of meer mensen tegelijk bellen. Handig, want dan kan je ook gewoon even kijken en luisteren wat anderen te vertellen hebben.
Beeldbellen klinkt ingewikkeld maar het is bijna net zo eenvoudig als bellen. SMGhelpt heeft mensen klaar staan die je hiermee kunnen helpen. Het minimale dat je nodig hebt is een apparaat met een camera, zoals een smartphone of tablet (iPhone, Samsung, etc). Heb je die niet? Geef het aan, dan zoekt SMGhelpt met jou naar een oplossing.
Bij interesse kan je bellen naar 073 – 551 54 32, een bericht sturen naar hulp@smghelpt.nl of het formulier invullen op www.SMGhelpt.nl.

Foto's:


0