Eventuele problemen in kaart

BERLICUM – Om de problemen die er eventueel zijn in kaart te brengen is seniorenvereniging BRES uit Berlicum begonnen om alle leden telefonisch te benaderen. Circa 20 vrijwilligers zijn doende om de bijna 1000 leden gericht vragen te stellenrondom het coronavirus.

Vragen zijn: Hoe gaat het met jullie? Heb je hulp/ondersteuning nodig bij de volgende zaken. Boodschappen doen Hondje uitlaten Medicijnen ophalen Af en toe een telefoontje van iemand Vragen met betrekking tot de maatregelen en adviezen van de overheid.

Alle antwoorden zullen op een rij gezet worden. De verwachting is dat de uitkomst van de enquête op 6 april voorligt, waarna een reëel beeld ontstaat van de problemen veroorzaakt door het coronavirus bij de leden van seniorenvereniging BRES. Aansluitend zal contact gezocht worden met onder andere BINT, de gemeente en KBO Brabant. In de nieuwsbrief van april worden leden breed geïnformeerd.

Foto's:


0