Inzamelactie mondkapjes en schorten

‘s-HERTOGENBOSCH – De behoefte aan beschermingsmaterialen in ziekenhuizen voor artsen en verpleging neemt toe. En het aanbod ervan varieert. Lokaal willen we doen wat we kunnen om te helpen. En daarom roepen we iedereen in onze omgeving op om deze materialen te verzamelen.

Het gaat om wegwerpschorten en medische mondkapjes. Dus niet om ‘bouw’ stofmaskers. We denken bijvoorbeeld aan: dierenartsen, tattoostudio’s, onderwijs, laboratoria, nagelstudio’s, mondhygiënisten, schoonheidssalons, voedselproductie, horeca en bedrijven in de agrarische sector. Iedere bijdrage telt.

Verzamelpunt

Adres is Herpensweide 1 in ’s-Hertogenbosch. Het adres om materialen aan te leveren is de achterzijde van het pand: Adelheidstraat, 5231 VB. Het adres heeft hier geen huisnummer. U kunt terecht vanaf 23 maart. Van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur. En u kunt zich melden bij de slagboom.

Foto's:


0