Lenteconcert Full Stage Collective in Drunen

ROSMALEN / DRUNEN – Full Stage Collective is een hechte groep van 40 bevlogen en getalenteerde muzikanten, 5 vocalisten en een ijzersterke crew. Met maar één doel: u een onvergetelijke avond of middag bezorgen. En dat gaan we dan ook weer doen tijdens een lenteconcert op zondag 15 maart in Partycentrum Remise te Drunen.

Full Stage Collective is het grootste Allround Poporkest van Nederland en afkomstig uit de regio Den Bosch. Onder leiding van dirigent en arrangeur Jan Danckaert is er de afgelopen maanden veel nieuw repertoire ingestudeerd wat we u graag willen laten horen. Het concert wordt gegeven in de zaal waar we iedere week op woensdagavond welkom zijn voor de repetitie. Tijdens de pauze van het orkest staat er een verrassingsoptreden in het draaiboek, aan muziek geen gebrek deze middag. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.

Full Stage Collective heeft plaats voor een toetsenist/pianist. Heb jij enige ervaring, spreekt ons repertoire je aan en ben je op woensdagavond beschikbaar om te repeteren ? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op via info@fullstagecollective.nl of kom op 15 maart luisteren in Drunen tijdens ons Lenteconcert en spreek onze bassist eens aan als je interesse hebt. Partycentrum Remise Grotestraat 267 Drunen.
www.fullstagecollective.nl en www.facebook.com/fullstagecollective.

Foto's:


0