Lezing wensambulance bij Sorridente.

SINT-MICHIELSGESTEL – Cees Huijben verzorgt op vrijdagavond 20 maart bij Sorridente een lezing voor dames bij over Wensambulance Brabant. Hij doet dat om 20.00 uur in gasterij De Zwaantjes in Sint-Michielsgestel.

Ieder mens heeft een laatste wens: Nog één keer het ouderlijk huis zien of naar een dierbaar familielid die jarig is. Of nog één keer die club bezoeken waar u altijd zo graag kwam.
Het lijken wensen die heel eenvoudig te vervullen zijn, maar voor mensen die niet zo lang meer te leven hebben, is dat echt niet altijd vanzelfsprekend. Omdat ze bijvoorbeeld aan bed gekluisterd zijn en zittend vervoer niet meer mogelijk is. Dan is er de WensAmbulance Brabant ,die met een vijftal ambulances en ruim 150 professionele vrijwilligers honderden wensen per jaar in vervulling kunnen laten gaan. Met de ambulances die uitgerust zijn met comfortabele brancards brengen zij terminaal zieken nog één keer naar hun favoriete plaats. Cees Huijben geeft hierover een presentatie en aan de hand van beelden zal hij uitvoerig toelichten wat WensAmbulance Brabant zoal doet. Na de lezing bestaat de mogelijkheid om een wensambulance te bezichtigen. Aanmelden kan voor 18 maart via info@sorridente.nl . Kosten €3.50 inclusief koffie/thee. Kom je voor de eerste keer, welkom! Meld dit gerust bij binnenkomst zodat een van de gastvrouwen je kan begeleiden als je dat prettig vindt. Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten in café Divertimento in gasterij de Zwaantjes.

Foto's:


0