Nieuwsbrief SOW Berlicum/Rosmalen

BERLICUM – De afgelopen week zijn de leden van Samen Op Wegkerk Berlicum/Rosmalen via de mail op de hoogte gehouden rondom belangrijke maatregelen vanwege het Coronavirus. Vanaf deze week kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief via: www.pgberlicumrosmalen.nl/nieuwsbrief. Het is belangrijk dat u dat ook doet. Voortaan is dit namelijk het officiële communicatiekanaal. Er worden namelijk geen mails meer verstuurd via het mailbestand. Houd bovendien de website goed in de gaten.

In de nieuwsbrief vindt u een overzicht van alle gepubliceerde artikelen. In deze tijd van de corona-epidemie verschijnt de nieuwsbrief wekelijks. Later zal dit maandelijks gebeuren. De komst van de digitale nieuwsbrief betekent dat alle informatie voortaan via dit kanaal gedeeld wordt en niet meer via mailing. Natuurlijk blijft het blad ‘De Antenne’ ook gehandhaafd. Schrijf in voor de nieuwsbrief via www.pgberlicumrosmalen.nl/nieuwsbrief. Wie problemen heeft met het aanmelden, kan bellen met de webmaster, Kor Bras. Hij is bereikbaar via 06-133 83 955.

Foto's:


0