Pater Moeskroen in Beneluxtheater

BERLICUM – Pater Moeskroen speelt vrijdag 20 maart om 20.15 uur ‘De Reservebelgen’ in het Beneluxtheater van Den Durpsherd in Berlicum.

De band Pater Moeskroen is geen vreemde in het dorp, want drummer Coen Blokx komt er ook vandaan. Toch kijken de bandleden in hun voorstelling niet alleen over de dorpsgrenzen, maar zelfs over de landgrenzen heen.
De heren van Pater Moeskroen gaan op herhaling met hun show ‘De Reservebelgen’. Ze bevinden zich nog steeds in een identiteitscrisis. De friet met zure mayo, trappisten en wielersport heeft hun harten beroerd en nu willen ze Belg worden. De multi-instrumentalisten gaan met een grote bepakking naar hun beloofde land: Vlaanderen. Daar volgen ze een inburgeringscursus om officieel Belg te worden. Gaat het de Paters lukken om werkelijk Belg te worden? Zie het zelf in deze folk en feel good voorstelling vol met nieuwe liedjes van Pater Moeskroen. Kaarten zijn voor €17,50 per stuk te koop via www.beneluxtheater.nl of aan de bar van Den Durpsherd.

Foto's:


0