Romkanklets Gemonde uitgesteld

GEMONDE – Het jaarlijkse Romkankletsen wordt uitgesteld als gevolg van de regelgeving rondom de corona uitbraak. De nieuwe data zijn vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 mei. De huidige kaartjes blijven geldig.

De kaartjes blijven geldig en worden dus niet vervangen. Met je kaartje van vrijdag 20 maart kun je dus komen luisteren op vrijdag 8 mei, met je kaartje van zaterdag 21 maart op zaterdag 9 mei en met je kaartje van zondag 22 maart kun je benutten op zondag 10 mei.
Mochten er mensen hun kaartje willen ruilen voor een andere dag (indien mogelijk) of hun geld retour willen hebben, is de organisatie beschikbaar bij Café Zaal Kloosterzicht op vrijdagavond 17 april tussen 19.00 uur en 20.00 uur.
Na 20.00 uur gaan de teruggekomen kaartjes weer in de verkoop alleen bij Café Zaal Kloosterzicht. Na 17 april worden er geen kaartjes meer teruggenomen.

Jan Schellekens won in 2019

Foto's:


0